Låt dig väl smaka på Restaurang Birger Jarl

Njut av frukost, lunch och middag i en välkomnande miljö

I vår restaurang kan du fylla på med energi från gryningen och ända in på småtimmarna. Starta dagen med vår generösa frukostbuffé, träffa affärsbekanta över en lunch eller varva ner med något att dricka efter en intensiv dag. I vår lobbybar möts hotellgäster, Stockholmare och resenärer över god mat i gott sällskap. Du hittar oss i Vasastan, ett av Stockholms populäraste restaurangområden. 

Cash-free! Från den 1 mars 2021 är vi ett kontantfritt hotell. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort men inga kontanter.

BOKA BORD

Onlinebokningen hittar du längre ner på sidan. Välkommen!

Daglig frukostbuffé

Under rådande omständigheter tillämpar vi slottider på frukosten. Du bokar din tid för frukost i receptionen, varje slottid är 45 min. Tillsammans hjälps vi åt att se till att alla får en trevlig start på dagen genom att komma på utsatt tid, använda handskar och fortsätta att hålla avstånd.Tack för din förståelse!

Läs mer

Dagens lunch

Dagens lunch har tagit sommarlov, åter i augusti.

Läs mer

Middag i restaurangen

Upplev en trivsam middag i en kravlös atmosfär. I vår restaurang lägger vi stor vikt vid detaljerna, såväl i inredningen som på tallriken. Du hittar oss i restaurangtäta Vasastan i Stockholm.

Läs mer

Lobbybar

Hotel Birger Jarls lobbybar är hotellets naturliga mötesplats i hjärtat av lobbyn. Här kan du sitta och filosofera över en kaffe eller smutta på en cocktail innan middagen.

Läs mer

Boka bord i restaurangen

I vårt kök är alla detaljer är noggrant genomtänkta. På menyn finner du både svenska klassiker i modern form och rätter med inspiration från världens alla kök.

Cash free! Från den 1 mars 2021 är vi ett kontantfritt hotell. Vi accepterar alla större betalkort och kreditkort.

Boka bord