Restaurang & Bar

Välkommen till Tulegatan 8 by Hotel Birger Jarl!

Vår omtyckta restaurang har fått ett nytt namn. Nu välkomnar vi hotellgäster, Stockholmare och resenärer till Tulegatan 8 för god mat i gott sällskap. På din lokala restaurang i Vasastan serverar vi vällagad mat med nordisk touch, tillagad av rena råvaror och en stor nypa kärlek. På menyn finner du klassiska rätter i ny tappning bredvid smakkombinationer som kommer att bli dina nya favoriter. Ta en titt på menyn, det som står är det du får - god mat är inte krångligt.

Daglig frukostbuffé

Njut av det bästa ur det svenska frukostköket, bland annat kallskuret, småvarmt, ägg, yoghurt, bröd och säsongens frukter.

 

 

Läs mer

Dagens lunch

Välj mellan dagens rätter, veckans sallad och veckans vegetariska alternativ.

Läs mer

Middag i restaurangen

Upplev en trivsam middag i en kravlös atmosfär. I vår restaurang lägger vi stor vikt vid detaljerna, såväl i inredningen som på tallriken. Du hittar oss i restaurangtäta Vasastan i Stockholm.

Läs mer

Lobbybar

Hotel Birger Jarls lobbybar är hotellets naturliga mötesplats i hjärtat av lobbyn. Här kan du sitta och filosofera över en kaffe eller smutta på en cocktail innan middagen.

Läs mer

Boka bord i restaurangen

I vårt kök är alla detaljer noggrant genomtänkta. På menyn finner du både svenska klassiker i modern form och rätter med inspiration från världens alla kök.