Skip to main content

Låt dig väl smaka på Restaurang Birger Jarl

Njut av frukost, lunch och middag i en välkomnande miljö

I Hotel Birger Jarls restaurang kan du fylla på med energi över en generös frukostbuffé, träffa affärsbekanta över en lunch eller äta middag i lugn och ro efter en intensiv dag. Du är välkommen till vår restaurang och lobbybar även om du inte bor på hotellet. Du hitttar oss i Vasastan som är ett av Stockholms populäraste restaurangområden.

Cash-free! Från den 1 mars 2021 är vi ett kontantfritt hotell. Vi tar emot alla vanliga betal- och kreditkort men inga kontanter.

BOKA BORD

Onlinebokningen hittar du längre ner på sidan. Välkommen!

Daglig frukostbuffé

Den ordinarie frukostbuffén är anpassad efter rådande omständigheter. Täta byten av uppläggningsfat och egna serveringsbestick till alla gäster. Vi erbjuder även handsprit och engångshandskar.

Läs mer

Dagens lunch

I Birger Jarls restaurang kan du äta lunch i lugn och ro under en intensiv dag. Eller kombinera ett affärsmöte med en god lunch. Se veckans lunchmeny här.

Läs mer

Middag i restaurangen

Upplev en trivsam middag i en kravlös atmosfär. I vår restaurang lägger vi stor vikt vid detaljerna, såväl i inredningen som på tallriken. Du hittar oss i restaurangtäta Vasastan i Stockholm.

Läs mer

Lobbybar

Hotel Birger Jarls lobbybar är hotellets naturliga mötesplats i hjärtat av lobbyn. Här kan du sitta och filosofera över en kaffe eller smutta på en cocktail innan middagen.

Läs mer

Boka bord i restaurangen

I vårt kök är alla detaljer är noggrant genomtänkta. På menyn finner du både svenska klassiker i modern form och rätter med inspiration från världens alla kök.

Cash free! Från den 1 mars 2021 är vi ett kontantfritt hotell. Vi accepterar alla större betalkort och kreditkort.

Boka bord

Till toppen