Boka hotellrum på Hotel Birger Jarl

Moderna hotellrum och sviter i Stockholm

251 rum, 7 sviter, 10 juniorsviter och 3 studios. Vilket blir ditt favoritrum?

Planera en vistelse att drömma om på vårt stilrena hotell på en av stadens bästa adresser. Hotel Birger Jarl är en rofylld plats i den livliga huvudstaden. Vi erbjuder ett stort urval av rum och sviter i skandinavisk design. Bo i ett mysigt kabinrum, välj en svit om du vill ha mer svängrum eller boka en studio med eget pentry om du stannar länge. Rummen har egen dusch eller badkar. Känn dig som hemma på ditt personliga hotell i Stockholm!

Kabinrum​

Stor design på liten yta. Några av Sveriges ledande modedesigners har satt sin prägel på flera av våra kabinrum. Dessa mysiga rum saknar fönster och har vita väggar, vackra trägolv och moderna kromdetaljer.

Läs mer

Dubbel Small​

Våra small-dubbelrum har en 140 cm bred säng, som gör det rymligt för en och mysigt för två. Rummen har trägolv, skrivbord, fri trådlös internetuppkoppling, fåtölj och badrum med dusch.

Läs mer

Dubbel Standard​

Våra bekväma dubbelrum standard är inredda i olika färgställningar. Sängarna är 2x90 cm eller 180 cm breda och badrummen är utrustade med dusch eller badkar. Alla standardrum har trägolv och en fåtölj med sidobord. Fri trådlös internetuppkoppling i alla rum.

Läs mer

Dubbel Superior

I dubbelrum superior sover du gott i queensize eller kingsize bädd. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar. På rummet finns en fåtölj med sidobord och minikyl med alkoholfria drycker. 

Läs mer

Juniorsvit

I juniorsvit sover du bekvämt i twin, queensize eller kingsize bäddar. Samtliga juniorsviter är inredda i modern design i flera olika utföranden.

Läs mer

Studio

Våra nya och fräscha studios är inredda i modern stil och passar även för långtidsboende. Varje studio har ett litet pentry med mikrovågsugn, kylskåp, kokplattor och kaffebryggare.

Läs mer

​Svit

Samtliga sviter är inredda i modern design i olika stilar. Du sover bekvämt i twin, queensize eller kingsize bäddar. Alla rum har badrum med dusch eller badkar och är utrustade med strykjärn och strykbräda, minibar med fria alkoholfria drycker, te- & kaffekokare, badrock och tofflor.

Läs mer