Vad händer i Stockholm?

Här ser du ett urval av vad som är på gång i Stockholm

I dessa tider är det många evenemang i Stockholm som ställs in eller flyttas fram. Kalendern uppdateras löpande men vi råder dig att undersöka om respektive event kommer att äga rum då många arrangemang kan ställas in i sista stund.

Kungsholmen, Stadshuset
Läs mer
Tyresta nationalpark
Läs mer
Skinnarviksberget
Läs mer
Fjäderholmarna
Läs mer
Nyckelvikens naturreservat
Läs mer
Skansen
Läs mer
Gröna Lunds tivoli
Läs mer
Gamla stan, slottet och riksdagen
Läs mer
Djurgården, Strandvägen
Läs mer
Lekparker i innerstan
Läs mer
Lollapalooza

Årets upplaga av musikfestivalen Lollapalooza äger rum 1-3 juli 2022. I tre dagar hörs musiken från Gärdet i centrala Stockholm.

Läs mer
Avicii Experience

Besök hyllningsmuseet tillägnat en av den moderna populärkulturens ikoner. Den interaktiva utställningen hedrar minnet av en av vår tids största musikskapare. 

 

Läs mer
Nobelfesten

Upplev en utställning som förmedlar känslan av att gå på den prestigefyllda Nobelfesten. Se kläderna och dekorationerna på nära håll, få en känsla för maten och hör pristagarnas tal. Möt kockar, kungligheter, artister, florister och vinnare.

Läs mer
Magnus Uggla ”Johnny the Fucker”

Magnus Ugglas nya föreställning är baserad på hans senaste bok med samma namn. Den personliga föreställningen är en hybrid av monolog, komik och show.

Läs mer
Jeff Dunham

I mer än 12 år har komikern och buktalaren Jeff Dunham fyllt arenor runt om i världen. Hans välkända karaktärer ”Achmed the Dead Terrorist”, ”Peanut”, ”Bubba J” med flera raljerar om nutida sakfrågor på ett sätt som ingen annan.

Läs mer
Green Day

Den 11 juni 2022 kommer punkrocklegenderna Green Day till Stockholm och Tele2 Arena. Bandet slog igenom 1994 och har idag flera Grammy-vinnande album i bagaget. 2015 blev de invalda i Rock & Roll Music Hall of Fame.

Läs mer
Alicia Keys

Upplev en konsert fylld av kärlek och energi när Alicia Keys kommer till Stockholm och Avicii Arena den 18 juni 2022. Förutom ny musik bjuder Keys på sina klassiska hitlåtar genom en unik multimedia-upplevelse.

Läs mer
The Rolling Stones

The Rolling Stones intar Friends Arena i juli 2022 för att avsluta sin turné i Stockholm. Bandet grundades för 60 år sedan i London och nu firar Mick Jagger, Keith Richards och Ron Wood genom att resa världen runt med turnén “SIXTY”.

Läs mer
Nationaldagsgaloppen

Nu är det äntligen snart dags för Nationaldagsgaloppen, den 6 juni samlas vi på Gärdet - Kungliga Djurgården i Stockholm för att uppleva folkfesten som lockar besökare från hela landet.

Läs mer