Vad händer i Stockholm?

Här ser du ett urval av vad som är på gång i Stockholm

I dessa tider är det många evenemang i Stockholm som ställs in eller flyttas fram. Kalendern uppdateras löpande men vi råder dig att undersöka om respektive event kommer att äga rum då många arrangemang kan ställas in i sista stund.

Kungsholmen, Stadshuset
Läs mer
Tyresta nationalpark
Läs mer
Skinnarviksberget
Läs mer
Fjäderholmarna
Läs mer
Nyckelvikens naturreservat
Läs mer
Skansen
Läs mer
Gröna Lunds tivoli
Läs mer
Gamla stan, slottet och riksdagen
Läs mer
Djurgården, Strandvägen
Läs mer
Lekparker i innerstan
Läs mer
Avicii Experience

Besök hyllningsmuseet tillägnat en av den moderna populärkulturens ikoner. Den interaktiva utställningen hedrar minnet av en av vår tids största musikskapare. 

 

Läs mer
Nobelfesten

Upplev en utställning som förmedlar känslan av att gå på den prestigefyllda Nobelfesten. Se kläderna och dekorationerna på nära håll, få en känsla för maten och hör pristagarnas tal. Möt kockar, kungligheter, artister, florister och vinnare.

Läs mer
Eva Dahlgren

Det var evighets sekunder, tre korta andetag… eller faktiskt drygt 30 år sedan. Den 12 september 1991 släpptes Eva Dahlgrens ”En blekt blondins hjärta”. Nu åker hon ut med turnén ”En blekt blondins hjärta – Vintage Tour” som avslutas den 10 december på Avcii Arena.

Läs mer
Weeping Willows & Lisa Nilsson - Christmas time has come

Weeping Willows och Lisa Nilsson kommer till Annexet för en lyxig julkonsert den 18 december, 2022. 

 
Läs mer
Bo Kaspers Julkonsert

Bo Kaspers Orkester har sedan 90-talet varit ett av Sveriges mest uppskattade band som genom åren skapat ett gott förhållande till en bred publik i de nordiska länderna. Mellan den 27/11-11/12 spelar de på Cirkus i Stockholm. 
 

Läs mer
En värld av Skifts

Han har stått på scen i över 60 år och är en av Sveriges mest folkkära artister. Succén för Björns Skifs på Hamburger Börs följs upp med ytterligare föreställningar under våren 2023, mellan den 19/1-4/3. 

Läs mer
GES - Stanna världen en stund

Det som från början startade som en kul session har sedan den första episka singeln ”När vi gräver guld i USA” etablerat sig i svenska folksjälen, som en av våra stora supergrupper. Mellan 5/11-17/12 you can see them play at Cirkus in Stockholm. 

Läs mer
Tomas Andersson Wij

Åskan i hjärtat – Tomas Andersson Wij släpper album och åker på turné. Söndag den 27 november gästar Tomas Andersson Wij Berns anrika salonger i Stockholm. Spelningen är en av flera konserter som äger rum under hösten.

 

Läs mer