Rum på Hotel Tegnérlunden

Bo hos oss i Vasastan

Välkommen till Vasastan i Stockholm. Hotellrum med personlighet som samtidigt möter alla dina praktiska behov och dessutom ligger så centralt är inte alltid lätt att hitta. Trots Hotel Tegnérlundens storlek så känns det aldrig stort och opersonligt. Våra ombonade och mysiga rum har trägolv och textilier i varma färger och skiftande kombinationer som ger en trivsam och hemtrevlig känsla till ditt hotellrum. Stockholm och allt staden har att erbjuda ligger precis utanför dörren. ​Alla badrum har dusch och alla rum är rökfria. Dunfria kuddar och täcken går att ordna. Säg bara till när du gör din bokning.

Dubbelrum Small

Våra mysiga small-rum har en 140 cm bred säng vilket blir rymligt för en och mysigt för två. Rummen har badrum med dusch. Varje rum är inrett med ett mindre skrivbord och en fåtölj eller pall. Alla rum är rökfria.

Läs mer

Dubbelrum

Våra välkomnande dubbelrum har dubbelsäng eller twinbädd (2x90 cm) och badrum med dusch. Varje rum är inrett med skrivbord och en fåtölj med sidobord. Alla rum är rökfria.

Läs mer

Dubbelrum parkutsikt

Våra välkomnande dubbelrum har en fantastisk utsikt mot parken Tegnérlunden. Sängen är twinbädd (2x90 cm) och badrummet har dusch. Varje rum är inrett med skrivbord och en fåtölj med sidobord. Alla rum är rökfria.

Läs mer

Hörndubbelrum parkutsikt

Våra välkomnande hörnrum har ett härligt ljusinsläpp med fönster i två riktningar och en fantastisk utsikt mot Tegnérlunden. Rummen har en queen-size säng (160 cm) och badrum med dusch. Varje rum är inrett med skrivbord och en fåtölj med sidobord. Alla rum är rökfria.

Läs mer

Juniorsvit

Juniorsviten är ljus och luftig och har en fantastisk utsikt över Tegnérlunden. Rummet har en 160 cm bred dubbelsäng och badrummet har badkar. Båda sviterna är möblerade med skrivbord och en separat soffhörna med bäddsoffa så att du bekvämt kan bo fyra personer i rummet.

Läs mer

Svit

Sviten är ljus och luftig och har en fantastisk utsikt över Tegnérlunden. Rummet har en 160 cm bred dubbelsäng och badrummet har badkar. Den är möblerade med skrivbord och en separat soffhörna med bäddsoffa så att du bekvämt kan bo fyra personer i rummet.

Läs mer