Boka online för bästa pris
Boka Här
Frukost ingår alltid när du bokar på vår hemsida
Boka Nu

Välkommen till Hotel Tegnérlunden

Ett hemtrevligt hotell i Vasastan

Välkommen till Hotel Tegnérlunden, ett utmärkt alternativ när du söker boende i Stockholm, oavsett om du reser privat eller i affärer. På detta mysiga hotell i Stockholm möts du av ombonade och bekväma rum med och personlig service. Låt oss välkomna dig när du reser till Stockholm för en weekendresa, ett viktigt seminarium eller i andra affärer och behöver bo på hotell. Vasastan är ett lugnt men ändå centralt beläget område för de flesta behov. Här finns allt du behöver: ett överkomligt pris, mycket för pengarna, perfekt läge och vänlig personal som gör att du känner dig hemma på en gång.

Erbjudanden

Förhöj din vistelse och upplev det bästa som stan har att erbjuda.

Workation 25%

Kombinera arbete och semester! Bo 2 nätter må-fre och få 25% rabatt på vårt dagspris.

Läs mer

Spring Weekend

Njut av en skön helg i Stockholm. Bo fredag-söndag och spara hela 40% på rumspriset.

Läs mer

Guldkantspaket

Lyxa till din vistelse med vårt Guldkantserbjudande...
 

Läs mer

Rum på Hotel Tegnérlunden

Upptäck våra mysiga och ombonade rum i centrala Stockholm.

Dubbelrum Small

Våra mysiga small-rum har en 140 cm bred säng vilket blir rymligt för en och mysigt för två. Rummen har badrum med dusch. Varje rum är inrett med ett mindre skrivbord och en fåtölj eller pall. Alla rum är rökfria.

Läs mer

Dubbelrum

Våra välkomnande dubbelrum har dubbelsäng eller twinbädd (2x90 cm) och badrum med dusch. Varje rum är inrett med skrivbord och en fåtölj med sidobord. Alla rum är rökfria.

Läs mer

Dubbelrum parkutsikt

Våra välkomnande dubbelrum har en fantastisk utsikt mot parken Tegnérlunden. Sängen är twinbädd (2x90 cm) och badrummet har dusch. Varje rum är inrett med skrivbord och en fåtölj med sidobord. Alla rum är rökfria.

Läs mer

Hörndubbelrum parkutsikt

Våra välkomnande hörnrum har ett härligt ljusinsläpp med fönster i två riktningar och en fantastisk utsikt mot Tegnérlunden. Rummen har en queen-size säng (160 cm) och badrum med dusch. Varje rum är inrett med skrivbord och en fåtölj med sidobord. Alla rum är rökfria.

Läs mer

Juniorsvit

Juniorsviten är ljus och luftig och har en fantastisk utsikt över Tegnérlunden. Rummet har en 160 cm bred dubbelsäng och badrummet har badkar. Båda sviterna är möblerade med skrivbord och en separat soffhörna med bäddsoffa så att du bekvämt kan bo fyra personer i rummet.

Läs mer

Svit

Sviten är ljus och luftig och har en fantastisk utsikt över Tegnérlunden. Rummet har en 160 cm bred dubbelsäng och badrummet har badkar. Den är möblerade med skrivbord och en separat soffhörna med bäddsoffa så att du bekvämt kan bo fyra personer i rummet.

Läs mer

What's On

Upptäck allt som händer i Stockholm!

Lokala sevärdheter i Stockholm

Nära till allt som Stockholm har att erbjuda.

Håll kontakten med Hotel Tegnérlunden

Utforska hur våra gäster spenderar sin perfekta dag och dela med dig av din!
#hoteltegnerlunden #stockholm #hotelgetaway #discover